___

Αγαπητοί συνεργάτες και φίλοι,

Η Εταιρεία μας δραστηριοποιείται από το 1950 στην παροχή λογιστικών, φοροτεχνικών, συμβουλευτικών, νομικών και εξειδικευμένων οικονομικών υπηρεσιών. Πρωταρχική μας μέριμνα είναι η πλήρης υποστήριξη τόσο σε επίπεδο επιχειρήσεων όσο και σε επίπεδο ιδιωτών φορολογούμενων, ώστε οι μεν πρώτοι να μπορέσουν να αναπτυχθούν σε ένα ανταγωνιστικό οικονομικό περιβάλλον, οι δε άλλοι να βρουν διέξοδο στα οικονομικά-φορολογικά προβλήματα που τους απασχολούν.

Η Εταιρεία μας απαρτίζεται από δυναμικούς και με μεγάλη εμπειρία συνεργάτες οι οποίοι είναι έτοιμοι να δώσουν λύσεις σε οικονομικά ζητήματα με σαφήνεια και υπευθυνότητα και μάλιστα σε μια εποχή που γίνεται ολοένα και πιο αναγκαίο. Καταφέραμε να υλοποιήσουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών μας οι οποίες βασίζονται στις αυξημένες γνώσεις των συνεργατών μας. Έτσι με αυτό τον τρόπο προχωρούμε με τόλμη στην επίλυση των προβλημάτων που διέπουν τόσο τα νομικά όσο και τα φυσικά πρόσωπα που μας εμπιστεύονται συμβάλλοντας στην οικονομική τους βελτίωση και βελτιώνοντας την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων. Έτσι στόχος μας είναι να δώσουμε διέξοδο σε οτιδήποτε απασχολεί τους φορολογούμενους οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο φορολογικό και νομικό πλαίσιο.

Το κλειδί της επιτυχίας μας οφείλεται στο πάντρεμα εμπειρίας, γνώσης και χρήση νέων τεχνολογιών, βάση των οποίων καταφέραμε να παρέχουμε στους πελάτες μας όλα τα απαραίτητα εφόδια για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε κρίση στον τομέα της οικονομίας. Η σωστή οργάνωση του λογιστηρίου σε συνδυασμό με την σωστή συμβουλευτική αποτελούν το μέσο στο να σας βοηθήσουμε και να σας καθοδηγήσουμε στο σωστό δρόμο για να αντιμετωπίσετε κάθε δυσκολία.

Τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες που αποτελούν την αιχμή των υπηρεσιών μας, διαθέτουμε ιδιαίτερη προσήλωση σε ένα κοινό όραμα. Οι αρχές και οι αξίες που διέπουν την πολυετή και επιτυχημένη μας πορεία συντελούν στην επίτευξη των στρατηγικών μας στόχων και κατά συνέπεια στην δική σας επιτυχία. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα, την ακεραιότητα και των επαγγελματισμό, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε όλους μας τους πελάτες. Με τη πελατοκεντρική φιλοσοφία μας και το ανταγωνιστικό κόστος των υπηρεσιών μας, καταφέρνουμε να δημιουργήσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεργασίας, δημιουργώντας ταυτόχρονα προστιθέμενη αξία για τους πελάτες μας.

Όραμα μας είναι να εδραιώσουμε μια μακροχρόνια συνεργασία-σχέση μαζί με τους πελάτες μας, αναπτύσσοντας μια δημιουργική επικοινωνία και εμπιστοσύνη προσφέροντας έτσι προστιθέμενη αξία προς αυτούς παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις οι οποίες είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες που δημιουργούνται.

Με εκτίμηση,

Πρόεδρος κ Διευθύνων Σύμβουλος

Φριτζελά Βασιλική