Καλώς ήλθατε στην Μηχανοφορολογιστική Α.Ε.!

Όλα αυτά τα χρόνια, η Εταιρεία μας προσφέρει κορυφαίες ποιοτικές υπηρεσίες σύμφωνα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών μας, καλύπτοντας τις ανάγκες τους καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας, από την πρώτη επικοινωνία, μέχρι και την ολοκλήρωση του έργου που έχουμε αναλάβει να φέρουμε εις πέρας.

Έχει εγκαταστήσει, εφαρμόζει, συντηρεί και βελτιώνει ένα Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας το οποίο πληρεί τις απαιτήσεις των προτύπων ISO 9001:2015 και το οποίο αποτελείται από ένα σύνολο διεργασιών, διαδικασιών, πόρων και μεθόδων παρακολούθησης που αφορούν την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας.

H Εταιρεία μας είναι προσανατολισμένη στην σύγχρονη αγορά και υπηρετεί την σύγχρονη νομοθεσία πλήρως. Στηρίζεται στην κατανόηση των αναγκών του πελάτη και τις μεταφράζει σε απαιτήσεις, προδιαγραφές, σχέδια ποιότητας και τελικές υπηρεσίες σύμφωνα με τις διεργασίες και πολιτικές που περιγράφονται στο εγχειρίδιο ποιότητας της Εταιρείας μας.

___


ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ;

Με βάση την υψηλή τεχνογνωσία που κατέχει η ομάδα μας, καταφέραμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και εξειδικευμένες λύσεις στα οικονομικά τους προβλήματα. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα ευρύ δίκτυο ικανοποιημένων πελατών από τους οποίους λαμβάνουμε θετικότατα σχόλια, όσον αφορά την ταχύτητα, την ευελιξία και την αποτελεσματικότητά μας στο χειρισμό των αιτημάτων τους.


___


ΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

[wpforms id=”422″]